Puhutaanko vähän kohdunpoistosta

 Mitä jos olisit siinä tilanteessa, että kohtusi pitäisi poistaa? Jos se olisi ainoa jäljellä oleva konsti.

Sitten alat epäillä kaikkea ja ennen kuin olet internetissä tutkimassa asiaa kuuntelet sitä urpoa gynekologia joka sanoo, että pimppi putoaa.

Ei. En halua, että pimppi putoaa. En todellakaan. Enkä ehkä ollut valmis vielä kohtaamaan kohdunpoiston seurauksia.

Mitä seurauksia. No jos internettiä lukee niin pelkästään hyviä ominaisuuksia. Ei kipuja, ei vuotoja, ei turvotuksia. Ei enää. Mutta en lukenut internettiä moneen vuoteen. Itseasiassa kymmeneen. Enkä avannut suutani ja pohtinut asiaa ääneen, vaan luotin siihen urpoon gyneen.

Kävi kuitenkin niin, että kyllästyin olemaan koko ajan rätti housuissa ja kipeänä ja menin toiselle gynelle. Kaikki oli kokeiltu. Kaikki ja jäljellä oli pelottava kohdunpoisto ja pimpin putoaminen.

Sitten kun tein päätöksen ryhtyä leikkiin, kävin lukemassa internettiä. Yllätyin, että löysin lähes poikkeuksetta vain positiivisia kokemuksia. Avasin suuni ja sain lisää positiivisia kokemuksia. Ei kenelläkään ole pimppi pudonnut, vaikka se kuulemma onkin mahdollista. Ja minähän voin kuulua siihen promilleen jolle se tapahtuu, mutta nyt, kun lääkäritkin yllättänyt pitkä leikkaus on ohi ja köllin himassa ranteet auki tylsyyteen kuolemassa tiedän, että valintani oli oikea.

On outoa, etten enää voi lisääntyä (ei ollut aikomustakaan enää) ja että minusta on kaivettu pihalle merkittävä osa minua. Se osa joka on mahdollistanut kaikki kolme upeaa lastani. Koko elämäni suolan.

Joo tää oli tässä. Kiitos ja amen.


Kommentit

Suositut tekstit